Atlas Station - WarmUp
Nyx Colony - WarmUp
Season 1
...
nap van
hátra

SEASON 1 - Az új világ (2024 Október 1. - 2024 December 31.)

A GAMERSlife seasson 1-ben két frakció küzd egymással. Mindkét frakció tagjai honor pontokat szerezhetnek, melyeket negyedévente összestünk. A nagyobb pontszámmal rendelkező frakció nyeri az évadot.

A történet egy olyan világba kalauzol minket, ahol a csillagközi utazás, az űrállomások és az ismeretlen fajok mindennaposak. Az űrben folyó háborúk és viszályok a galaxis szinte minden szegletében jelen vannak. Az egyik faj nagyon militáris szemléletű és a diplomácia nem az erősségük, így gyakran igáznak le bolygókat. Természetesen minden leigázott bolygónál felajánlják, hogy csatlakozzanak a katonai szövetséghez és akkor elkerülhető a háború.

A történetünk a NYX kolóniával indul, amely egy misztikus és rejtélyes hely, ahol sok különös faj él együtt. Valami megmagyarázhatatlan természetfeletti erő érződik a levegőben, és az emberek általában kerülik ezt a bolygót. A kolónia mellett feltűnik az ATLAS űrállomás, amely a katonai faj közeledő támadását jelzi. A lakók szíve összeszorul szorongva figyelik az űrállomást, tudván, hogy a közelgő invázióval együtt érkezik majd a pusztulás és a szenvedés.

Az űrállomás lassan pályára áll a bolygó körül, készülve a támadásra. Az emberek kétségbeesetten próbálják felkészíteni magukat a várható harcra, de tudják, hogy az esélyük a győzelemre igen csekély. Az űrállomás körüli csendben csak a nyugtalanság és a félelem zaja hallatszik.

Az ATLAS űrállomás látványa felfoghatatlan, szinte ijesztő. Olyan, mintha egy óriási, acélból készült behemót érkezett volna az égből, készülve elpusztítani mindenkit, aki az útjában áll. A lakók szívükben érzik a végzetüket, de egy titkon mindenki reménykedik: talán vannak olyan hősök, akik megállíthatják az inváziót.

Honor pontok

Minden regisztrált felhasználó gyűjti a honor pontokat és ezeknek az összessége jelenti minden szezonban a két frakció pontszámát.

Hogyan lehet honor pontot gyűjteni?

A regisztrált felhasználók minden egyes leadott rendelésük után 1 honor ponttal gyarapítják a saját frakciójukat.

Nyertes frakció számára elérhető itemek a szezon végén:

A feltöltés folyamatban.


Változások

A feltüntetett termékek szezon végén a nyertes frakció számára lesznek elérhetőek. A termékek elérhetőségét minden esetben az adott időben aktuális raktárkészlet mérete határozza meg. A változtatás jogát fenntartjuk.