Undisputed megjelenés 2024. Október 11-én pc-n és konzolon

Uralkodj a ringben és szerezd meg a címet!

Egy szuper fotó a szerzőről
Mark De Leon
 | 2024. május 17., P
Undisputed megjelenés 2024. Október 11-én pc-n és konzolon

Az UNDISPUTED, az első nagy bokszjáték több mint egy évtized után, bejelentette, hogy 2024. október 11-én debütál PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re - a teljes PC-s kiadással együtt - 2024. október 11-én.

A Steel City Interactive (SCI) által fejlesztett és a Deep Silver által kiadott UNDISPUTED több mint egy évtized óta az első bokszjáték, amely az eddigi legautentikusabb bokszjáték lesz, több mint 70 licencelt bokszolóval, köztük Tyson Fury, Oleksandr Usyk, Canelo Alvarez, Katie Taylor és Roy Jones Jr.

A játék két kiadásban lesz elérhető - Standard és Deluxe WBC -, az előrendelő játékosok pedig egy ingyenes bónusz harcost is kapnak Roy Jones Jr. '93 formájában - abban az évben szerezte meg az IBF középsúlyú bajnoki címet.

Az izgalmas fizetős és ingyenes DLC-k, köztük harcosok, ruházat és helyszínek naptára a játék megjelenése után is foglalkoztatja majd a játékosokat.

A UNDISPUTED főbb jellemzői:

  • A karakteralkotó - férfi vagy női - testre szabhatod a harcosodat a frizurától a testsúlyig (amely meghatározza a súlycsoportodat), a ruházatodat és a harcmodorodat.
  • A mélyreható karrier mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felépítsék csapatukat, szerződéstárgyalásokat folytassanak, eddzenek és saját útjukat járják be az Undisputed-é válás felé.
  • Több mint 60 különböző ütés, védekező eszközök és forradalmi lábmunkamechanika
  • 14 hangulatos küzdőtér - a helyi edzőtermektől a hatalmas arénákig
  • Dinamikus sérülés és arcdeformáció
  • Todd Grisham és Johnny Nelson szakértői kommentárja
  • Fizetős és ingyenes DLC-k naptára, köztük harcosok, helyszínek és ruházat

Válaszd meg a dicsőséghez vezető utat. Fogalmazza meg saját céljait és határozza meg saját sikertörténetét. Megnyerni az összes övet, beleértve a WBO, WBC, IBF és SCI öveket? A legnagyobb rajongótáborral és/vagy vagyonnal nyugdíjba vonulni? A választás a tiéd - megvan benned, ami ahhoz kell, hogy uralni tudd a ringet és UNDISPUTED legyél?

A teljes kiadás számos fejlesztést tartalmaz majd a jelenleg PC Early Access-en elérhető játékhoz képest; amely jelenleg 20%-os kedvezménnyel kapható a Steamen, és május 30-án kerül át a teljes ÁFA-ra.

A Fighters Pack: Bam' Rodriguez, Dmitry Bivol, Caleb Plant és Julio Cesar Chavez, mindegyikük alternatív ringruházatával együtt.

A ruházati csomag: Claressa Shields, Canelo Alvarez, Oleksandr Usyk, Katie Taylor, Tyson Fury és Amir Khan alternatív ringruhája.

Az Eras Pack: Három fiatal bunyós változat - Tyson Fury '09, Canelo Alvarez '11 és Muhammad Ali '64.

  • 3 nap korai hozzáférés a digitális Deluxe kiadáshoz
  • A fizikai Deluxe WBC-kiadás tartalmazza a hivatalos WBC-jelvényt is, amelyet számos bajnok rövidnadrágján láthatsz.

A Steel City Interactive-ról
A sheffieldi székhelyű Steel City Interactive (SCI) céget 2020-ban alapította Ash Habib, valamint testvérei, Asif és Asad. Azzal az ötlettel jöttek létre, hogy több mint egy évtizede megalkossák az első jelentős, új bokszjátékot. A gyorsan növekvő stúdió jelenleg 34 embert foglalkoztat, és partnerségben áll a világ vezető bokszolóirodáival, köztük a WBC-vel, a Ring Magazine-zal, a CompuBox-szal, a BoxRec-kel és számos más neves bokszszervezettel. A fejlesztés során az SCI innovatív, saját fejlesztésű technológiát hozott létre, hogy a boksz világát soha nem látott módon keltse életre.

A PLAION-ról
A PLAION egy dinamikus és diverzifikált vállalkozás a globális szórakoztatóiparban, amely mesterien alakítja ki a franchise-okat, amelyek világszerte lenyűgözik a közönséget. A nyolc játékfejlesztő stúdióból, tizenöt regionális kiadói irodából, három játékkiadói kiadótól, köztük a Deep Silver kiadótól, valamint a PLAION PICTURES független filmkiadó és -forgalmazó cégtől származó kiterjedt hálózattal büszkélkedő vállalat befolyását az árucikkek gyártásával és kiterjedt forgalmazási lehetőségeivel terjeszti ki az egész világon.

A közel három évtizeddel ezelőtt alapított PLAION szilárdan megvetette a lábát a szórakoztatóiparban. A szolgáltatások és megoldások széles skálájával a PLAION a konzolos és PC-s játékok első számú kiadói partnereként áll a fizikai és digitális csatornákon egyaránt. A virtuális valóság (VR) területén való erős megvetése kiemeli a vállalat elkötelezettségét a változatos játékélmények iránt.

A PLAION az Embracer Group vállalatcsoporthoz tartozik.

Játék


Ez még érdekelhet

Borítókép
Hírek4/9/2024
Új DLC Total War: Warhammer III Thrones of Decay

Nézd meg az új trailert!

Borítókép
Hírek5/18/2024
Miért érdemes a PS5-öt belső és külső SSD-kkel frissíteni

Kritériumok és lehetőségek

Borítókép
Teszt5/19/2024
Zaopin Z1 Pro a tesztpadon

Összejöhet a kedvező ár és a minőségi egér?