FAQ

Egy olyan szemlélet manifesztációja, amiben hiszünk. Hiszünk abban, hogy a “GAMER” nem csak egy divatos jelző, hanem egy stílus, vagy ha jobban tetszik, egy kódex.

Kik a GAMER-ek?
Akik nem kapják fel a vizet, ha egy hacker kerül a játékba és kihívásnak tekintik, ha lenyomják. Ha meg nem, akkor elfogadják a tényt, hogy sok lehetőség nem volt. A GAMER-ek a való életben is hisznek a Fair Play-ben.

A Gamerslife egy olyan játékosoknak készülő webáruház, ami nem csak a vásárlásrólásról és a minőségi hardverek hozzáférhetőségéről szól. Kapcsolat egy olyan közösséghez is, amelyen keresztül valódi élményben lehet része mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk. A webáruház unalmas hétköznapjait egy valódi történettel színesítjük meg, aminek már a regisztráció pillanatában a részese leszel. Dönthetsz majd, hogy kiket támogatsz szívesebben. Csatlakozz egy frakcióhoz és légy részese a jövő megformálásának.
Légy az ATLAS station ügynöke vagy csatlakozz a Nyx colony ellenállói közé. A játék története egy olyan jövőbe vezet minket, ahol a csillagközi utazás, űrállomások és ismeretlen fajok mindennaposnak számítanak. Ennek a világnak leszünk részesei, hiszen a játék első lépése minden esetben az, hogy eldöntjük, melyik frakcióhoz csatlakozzunk.

A regisztrált felhasználóknak választania kell egy frakciót, ha úgy tetszik oldalt. Jelenleg két frakció van: Nyx colony és ATLAS station, ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

A frakció tagok minden vásárlásuk után honor ponttal támogatják a frakciójukat. A játék menete negyedéves periódusokra (season) van osztva és minden szezon végén a nyertes frakció tagjai egyedi kedvezményekben részesülnek. Ha többet szeretnél tudni, kattints ide.

Frakciók a közösségi médiában: Gamerslife Frakció csoportok

Minden regisztrált felhasználó XP-t (tapasztalati pontot) gyűjt az oldalon bizonyos tevékenységek után. Ha egy felhasználó eléri az 5. szintet lehetősége lesz egyedi skillek (képességek), felvételére amik aztán egyedi kedvezményeket biztosítanak számára.

Controll: Fejhallgatók, Egérpad, Billentyűzetek, Egerek
Nano Mind: RAM-ok, Processzorok, Háttértárak (Merevlemez, SSD)
Power: Tápegységek, Videókártyák,
Intuition: Alaplapok, Számítógépházak, Hűtések
Vision: Videókártyák, Monitorok, GameWear
Sense: GameRoom, NAS, Stream

Nyx colony:

 • LVL1 Wanderer
 • LVL5 Conscious
 • Skill LVL1 Anointed
 • Skill LVL5 Eternal

Atlas station:

 • LVL1 Citizen
 • LVL5 Explorer
 • Skill LVL1 Chaplain
 • Skill LVL5 Spearhead commander

A relikviák olyan fizikai tárgyak, amikre akkor lesz jogosultságod, ha már választottál a skillek közül.
Skill lvl1: C fokozat relikvia
Skill lvl2: B fokozat relikvia
Skill lvl3: A fokozat relikvia
Skill lvl4: S fokozat relikvia

C grade: Coin relikvia jogosultság
B grade: Patronage relikvia jogosultság
A grade: Mythic relikvia jogosultság
S grade: Legendary relikvia jogosultság

 • Dinners Club
 • Mastercard
 • VISA
 • Maestro

GLS

A GAMERSlife fő küldetése az, hogy csak a legjobb minőségű hardverek szerepeljenek a kínálatban. Miért van ez? Az szeretnénk, hogy ha valaki úgy dönt, hogy nálunk vásárol, akkor ne kelljen azon gondolkodni, hogy vajon a kiválasztott termék milyen minőségű. Véleményünk szerint a piacon nagyon sok olyan márka jelen van, amire ráragasztják a “GAMER” a kifejezést kizárólag azért, hogy könnyebben el tudják adni. Mi nem ilyenek vagyunk. Azt szeretnénk ha mindenki elégedett lenne a megvásárolt termékkel és azt minél tovább tudja használni.

A GAMERSlife felületén kizárólag olyan termékeket látsz, amit azonnal meg tudsz vásárolni. Ez azt jelenti, hogy ha a személyes átvételt választod, akkor aznap a tiéd lesz a megrendelt termék. Ha munkanapon délután kettő óra előtt leadod a rendelésed házhozszállítással, akkor már másnap nálad lesz a kiválasztott termék.