Rólunk

Gamerek. IT-sek.PR-osok. Sorolhatnám, de a legegyszerűbben: átlagos emberek vagyunk. Összeköt minket a számítógépek, a játékok az esport világa. Hiszünk benne, hogy sikerül változást és élményeket csempésznünk minden olyan ember világába, aki úgy dönt velünk tart és belekostól milyen is a GAMERSlife.

Nem mindenki közössége szeretnénk lenni, azt szeretnénk, ha AZ a közösség lennénk. Az a közösség, aki tudja milyen játszani és milyen megélni a játékokat, vagy akár kiskamaszos izgalommal kinyitni egy-egy új hardver dobozát.

GAMERSlife

A Gamerslife egy olyan játékosoknak készülő webáruház, ami nem csak a vásárlásrlásról és a minőségi hardverek hozzáférhetőségéről szól. Kapcsolat egy olyan közösséghez is, amelyen keresztül valódi élményben lehet része mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk. A webáruház unalmas hétköznapjait egy valódi történettel színesítjük meg aminek már a regisztráció pillanatában a részese leszel. Dönthetsz majd, hogy kiket támogatsz szívesebben. Csatlakozz egy frakcióhoz és légy részese a jövő megformálásának. Légy az ATLAS station ügynöke vagy csatlakozz a Nyx colony ellenállói közé. A játék története egy olyan jövőbe vezet minket, ahol a csillagközi utazás, űrállomások és ismeretlen fajok mindennaposnak számítanak. Ennek a világnak leszünk részesei hiszen a játék első lépése minden esetben az, hogy eldöntjük, melyik frakcióhoz csatlakozunk.

A Döntésed nem csak egy üres kattintás és egy szép frakció embléma lesz az éterben! A frakciók pontokat gyűjtenek majd és negyedévente kiderül ki volt az erősebb. A nyertes frakció különleges tárgyakhoz és egyedi akciókhoz fér hozzá.

Közösségi felületek: