2024. augusztus 8-án megjelenő rejtett gyöngyszem: Knock on the Coffin Lid

Egy indie card roguelike játék, amely magával ragadó narratívát, magával ragadó atmoszférát és pakliépítő elemeket ötvöz

Egy szuper fotó a szerzőről
Mark De Leon
 | 2024. július 17., Sz
2024. augusztus 8-án megjelenő rejtett gyöngyszem: Knock on the Coffin Lid

A "Knock on the Coffin Lid" a legjobb RPG-játékokat idéző, magával ragadó atmoszférát és magával ragadó elbeszélést kínál a játékosoknak. A Redboon a független indie stúdió által létrehozott rejtett indie gyöngyszem zökkenőmentesen ötvözi a roguelike és a deck-building elemeket, egyedi és magával ragadó játékélményt ígérve. A "Knock on the Coffin Lid" elágazó narratívájával és mély választási lehetőségeivel minőségi játékélményt ígér, ahol minden döntés számít, és minden lejátszás egy új kaland.

A Kopogj a koporsófedélre egy ismerős, de csak első ránézésre kártyás roguelike, ahol az élet, a halál és az utadat meghatározó állandó választás története áll mindenek élén. A játék arra invitálja a játékosokat, hogy kövessék a hűséges szolgák útját, akiknek az urát megölték; fedjék fel saját haláluk titkát, és esetleg megmeneküljenek, megtörve a végtelen halálok és feltámadások körforgását. De ha ez nem sikerül, kezdje elölről az egészet, ismét a koporsóban lévén.

A tervek szerint 2024. augusztus 8-án jelenik meg. Annak ellenére, hogy a játék Early Access-ben van, máris reflektorfénybe került igéző művészeti stílusával, amely a középkori Kelet-Észak-Európa természetét idéző komor fantáziavilágból merít ihletet.

A korai játékosok és a kritikusok máris nagyra értékelték a "Knock on the Coffin Lid"-et. A 10-ből 8,5-es Steam-értékeléssel a játék nyilvánvalóan a mélyebb játékélményt kereső közönség körében talál visszhangra.

Játék


Ez még érdekelhet

Borítókép
Játék7/5/2024
A hangulatos takarítós játék 'Spilled!' Teljesen átalakult - Új demó jelent meg!

Lente, a "Spilled!" fejlesztője - aki maga is egy hajón él - fel tudott venni egy tech-művészt, hogy teljesen megújítsa a játék grafikáját!

Borítókép
Játék7/27/2024
A Total War: PHARAOH DYNASTIES már kapható

Egy teljes bővítményhez méltó frissítés, új régiókkal, kultúrákkal, egységekkel és még sok mással

Borítókép
Hírek7/14/2024
Ismerd meg az ellenséget. A Flintlock: The Siege of Dawn videóban mutatja be isteneit

"Egy város épült az ajtó köré, sóvárogva, hogy a holtakat közel tartsa"